Bemutatkozás

 

Ki az a Santiago Maciel?

 

Mexikói származású professzionális táncos, koreográfus, tanár, modell és coach vagyok.

Az elmúlt több, mint 10 évben számos színvonalas színházi táncos produkcióban szerepeltem Magyarországon és a világ több városában.

Fő specialitásaim a latin-amerikai táncstílusok (salsa, argentin tangó, bachata, reggaeton, valamint ezen stílusok fúziója) és az akrobatikus színpadi elemekkel gazdagított show tánc.

 

 

 

 

 

A testkultúra terén sokrétű tapasztalattal rendelkezem.

28 éves koromig versenyszerűen sportoltam, vívásban Mexikóban többször országos bajnok voltam különböző kategóriákban.

Ezenkívül számos harcművészetet- és küzdősportot tanultam.

Tánc- és sportedzői végzettséggel rendelkezem.

A táncoktatásban is jelentős szerepet kap a sportban szerzett tudásom és tapasztalatom.

 

 

 

 

 

 

 

Magántanárként és koreográfusként rengeteg tapasztalatot szereztem az emberi természetről, az emberi kapcsolatok működéséről, a bizalom fokozatos kiépítéséről és nem utolsó sorban saját magamról.

Arra törekszem, hogy minden általam választott szerepből a maximumot hozzam ki, a legjobb teljesítményt, amire képes vagyok.

Lehetőségeim szerint másokat is erre motiválok, mert úgy gondolom minden ember képes elérni a céljait, ha megkapja a megfelelő eszközöket és tudást.

 

 

A tánc számomra egy eszköz, egy rendszer ahhoz, hogy edzeni tudjam magam fizikálisan és mentálisan. Egy nyelv, a kommunikáció egy különleges formája emberek között érintéssel, érzéssel, koncentrációval szavak nélkül.

Ezen tapasztalatokból kifejlesztettem egy rendkívül logikus és gyakorlatias módszert, a Quimerat, melynek segítségével nagyon hatékonyan és gyorsan lehet tanulni, valamint különböző táncstílusok fúzióját létrehozni.

 

Keress bizalommal elérhetőségeim egyikén:

Santiago Maciel

Tel.: +36 20/569-9579

E-mail cím: info@santiagomaciel.hu