Referenciák

 

Ügyfeleim, tanítványaim mondták

Jung Katalin Szilvia, jogász, újságíró, színész, modell
Jung Katalin Szilvia, jogász, újságíró, színész, modell
Santiago az első alkalommal azt kérdezte tőlem: „Ki akarsz lenni? Mert nem azt mutatod, aki vagy. A világot s az embereket megzavarja, ha a kép és a tartalom nem illik össze.” – Azóta minden tangó, tánc önmagammal, hogy ne csak a parketten ragadjon magával a szabadság, hanem a világ is tudja meg, mi mozgatja azt a nőt, aki kész segíteni az embereken, értéket teremteni és alkotni. Célokkal harmonikus jelenlét, bátorság, rezisztencia. Köszönöm!
Tóth Emese, táncos és marketing manager
Tóth Emese, táncos és marketing manager
Nekem a tánc az életem. Pár éve a sérüléseim miatt az orvosok eltanácsoltak az edzésektől. Egy világ omlott össze bennem. De Santiago visszahozott a valóságba. Kiragadott a múltból, most itt vagyok a jelenben, amelyből építhetem a jövőt.  Hitet, önbizalmat, energiát ad ahhoz, hogy újra, fájdalmak nélkül táncolhassak. Újra szárnyalhatok. Köszönök mindent!
Lőrinczi Krisztina, spirit coach
Lőrinczi Krisztina, spirit coach
Santiagot szívből tudom ajánlani, ha tánccal összekötött személyiség vagy, illetve önfejlesztésre vágysz. Kiegyensúlyozott, végtelenül megbízható személyiségével és nem mellesleg lenyűgöző tánctudásával kiragad a mindennapokból és bölcs, korszakalkotó filozófiájával, világszemléletével új perspektívákat nyit. Rengeteget tanulok tőle, és közben a tánctudásom is fejlődik, igazi élmény!
Gecse Jolán, elóadóművész
Gecse Jolán, elóadóművész
Köszönöm a nyitottságodat, egyenességedet, amellyel elfogadtál, befogadtál....és ha kellett, erősítettél nehéz emberi helyzeteimben.Fontos emberi és szakmai erősséged, hogy mérhetetlen érzékenységedet meg tudod őrizni a hihetetlen precizitást kívánó közös munka közben is. Nem alkuszol, nem az olcsó sikerre törekedsz. Önmagad és a másik, a veled energiáival, bizalmával csatlakozó emberre koncentrálsz.
Dudás Orsolya, rendezvényszervező
Dudás Orsolya, rendezvényszervező
Türelmes, szenvedélyes, maximalista és vérprofi! Egy teljesen új oldalamat ismertem meg a tánc és Santiago segítségével. Ajánlom bárkinek, aki szeretne kicsit kitörni a szürke hétköznapokból és felpezsdíteni az életét. Nála biztosan megtanulsz táncolni!
Szabó Csilla, táplálkozási szakértő
Szabó Csilla, táplálkozási szakértő
A legjobb tanár és táncos, akit ismerek. A sokadik órát is ugyan olyan szenvedéllyel tartja, mint az elsőt. A módszerével gyorsan és hatékonyan lehet tanulni, olyat is amiről azt gondoltam, sosem leszek rá képes (pl. akrobatika, emelések). Az óráin nem csak a fizikum változik, hanem a gondolkodásmód is. Megismered önmagad, javítod a személyiséged, fejlődsz. Hálás vagyok mindenért, amit eddig tőle kaptam!

 

 

Santiago Maciel – Videók

 

 

 

 

 

Santiago Maciel – Egyéb megjelenések

 

 

 

Keress bizalommal elérhetőségeim egyikén:

Santiago Maciel

Tel.: +36 20/569-9579

E-mail cím: info@santiagomaciel.hu